onsdag den 22. juli 2009

Gardinophæng - lige da jeg stod og manglede dem
Netop hjemvendt fra en rigtig dejlig lille ferietur til Sverige, glæder jeg mig over alle mine herlige loppefund fra de svenske "loppis".
Dagen inden vi skulle afsted, kørte min mand og jeg rundt til forskellige byggemarkeder fordi jeg manglede nogle klemmer eller lignende til at hænge mine gamle, hvide gardiner op i. Fandt overhovedet intet nogen steder.

Men på et loppis et sted på vej til Småland, nærmest faldt min søn over en hel kasse med disse skønne gamle ophæng!!! Forsynet førte hans fod derhen, det er jeg overbevist om, for det var jo ikke meningen vi skulle købe nogen af de grimme, nye plastik dimser fra byggemarkederne (hvis de ellers havde haft nogen). Det var dem her, vi skulle finde!

Jeg skulle have købt dem alle sammen, hvorfor gjorde jeg ikke det?? Det er jo ikke kun gardiner, de kan bruges til.

Man kan hænge sine fotos, postkort eller andre kønne ting op med et kønt bånd alle vegne.

Ja, her er det stadig min far med sin violin, jeg elsker det billede!

Gardinet jeg fik hængt op er et gammelt pyntelagen med monogram, som jeg også fandt i Sverige. Sammen med et par pudebetræk med broderet monogram fra samme hånd.7 kommentarer:

Josefine sagde ...

Hei

Her har ikke jeg vært innom før...tenk at du har denne fine bloggen også:))))) Så mye fint du har funnet. De klypene var så fine, og så lurt å ha dem på en gardin ring til oppheng! Klem

sinnlighet sagde ...

Goaste finaste danska vän, jag blir så lycklig över Dina underbara kommentarer på min blogg! Du är en riktig ljuvling till cybervän och nästa gång Du kommer till Sverige så skall vi gå på loppis tillsammans och fika hemma hos mig - om jag får bestämma!!

Vilka UNDERBARA bilder Du visar, gardinen är bara så rätt så rätt!

Kram vännen

Agneta, den där svenska Du vet

Crinoline sagde ...

Hei,Helle. Tror ikke at jeg har fått med meg at du har en blogg til,men her var det mye vakkert. Gardinen og puten med monogram er helt i min smak vet du. Kan jeg også skimte en vakker kakkelovn i din stue? Nå har jeg også lagt til denne bloggen i min bloggliste.Klem fra Crinoline

Jette K sagde ...

Næ, så fint det hele er!

Marika på Odlingspyssel sagde ...

Vad vackert det blir med lakan och gardinkrokarna, superfiffigt av dig :)

Stubbetufsa sagde ...

Hei, Helle!
Jeg har noe til deg i min blogg!

BROCANTE sagde ...

Så fine dine gardinoppheng er - og takk for tipset om andre bruksområder! Det ble riktig fint med bildet!