onsdag den 1. april 2009

Gamle bøger til dekoration og læseglæde


Gamle, slidte indbundne bøger er smukke at have stående - ikke for mange, men hvis man arrangerer dem i grupper udgør de flotte dekorationer. Jeg finder dem på loppemarkeder, og går efter klassikerne. Dem, jeg gerne selv vil læse eller få mine børn til at læse som en del af deres dannelse, det er så ikke lykkedes så godt endnu.
 
Posted by Picasa
Vi var egentlig så heldige at der fandtes en kæmpereol i huset da vi flyttede ind, og så var det jo bare at gå igang med at samleLige nu er jeg igang med dejlig gen-læsning af Kristin Lavransdatter, som jeg har fået antikvarisk. Den gamle udgave jeg havde, var uindbunden og i 2 meget slidte bind, og dem har jeg ikke noget imod at skifte ud.

PS. Læs bogen og hvis du allerede har læst den, kan den sagtens tåle at blive læst igen. Trust me.

2 kommentarer:

Pia sagde ...

Hvor var jeg glad for at du sendte et par linier, så jeg kunne finde din fine blog:-) Har nu sat en link op til dine 2 blogsider, så andre nu også har chancen til at finde frem til de bloggere i Danmark, der interesserer sig for interiør og flotte loppefund (jeg var efterhånden ved at tro, at der næsten ikke fandtes nogle;-))

Knus Pia

susan said so sagde ...

I just discovered your lovely blog and I'm enjoying it so much!

I use vintage books for decorating throughout my home, and can never pass them by at flea markets - I always stop and look, you never know when you'll find a treasure. And don't you love the way they smell?!

xox,
Susan (Kentucky, USA)

http://confessionsofasineater.blogspot.com/