fredag den 15. januar 2010

Prinsessedrøm fra Folkekirkens Nødhjælp



Jeg kan huske man brugte disse fine tynde handsker til konfirmation og bryllupper engang (vel i 40-50-60érne) og siden har ingen set noget til dem, indtil jeg forleden gravede dem frem fra disk-skuffen hos Folkekirkens Nødhjælp. Plisserede kanter og sart tyl vil kalde på min opmærksomhed, hvor de end befinder sig og i hvilkensomhelst form de forekommer. Kan ikke stå for det!

Perlekraven har jeg fået af min mor. Låsen er gået i stykker, så jeg tror jeg vil binde det sammen med et elfenbensfarvet silkebånd.

13 kommentarer:

Gitte sagde ...

Er de til salg, de fine handsker ?

Stubbetufsa sagde ...

Joda jeg husker at noen av mine venninner hadde tyllhansker ved konfirmasjonen, men jeg betakket meg, det fikk da være måte på! Var det det korfirmasjonen skulle være, en pynteskole?

Crinoline sagde ...

Hei,Helle.Nydelige hansker,men perlekraven er vel den nydeligste? Håper alt er bra med deg.Hos oss skal det snø noen dager fremover.God helg til deg.Klem

Mitt hvite hus sagde ...

Nydelige hansker Helle.. tenk om de kunne fortalt historien sin... ..Så moro å ha...

Ønsker deg en fin helg videre..

Klem Kerstin

Agnes Maria sagde ...

Hej!
Vilken härlig blogg jag hittade här!
Underbara kläder, och en massa annat ljuvligt.
Nu måste jag kika vidare på din fina blogg.
Ha en fin kväll.
Kram Åsa

Rita sagde ...

Dear Helle,
look at those organza gloves...OMGosh they are so stunning and romantic and full of old-times charm. Wish I had a pair like that!
Hugs
rita

Lena sagde ...

De hanskene jeg husker var vel heller i i fishnet og dessuten i neonfarger!!! *ler* Men dine er vakre, perlebåndet enda vakrere!

Conny - Frøken Klara sagde ...

Hej, tak for kommentaren på min blog. Jeg synes at det er sjovt at se hinandens loppefund mm. Jeg må da lige ind på din butik og kigge lidt. Hej**

Elzie sagde ...

Åh så fint du har det i din blogg. Jag är så glad att jag hittade hit. Och i Småland har du varit också märker jag. Där bor jag!
Hoppas du har en bra kväll. Återvänder gärna hit!
Kram Elzie

Brocante sagde ...

Hei du! Så mange fine ting du har vist som jeg ikke har hatt tid til å se på i det siste. Nå har jeg lest mange innlegg med nydelige ting! Ha en fin (loppe)helg!

Unknown sagde ...

http;//vindsromantik.blogspot.com
(Mina 2 bloggar)

Hej
Så mycket fint du har på dina bloggar, så fina kort!

Jag är in och säjer "Hej", så ska jag nu kila vidare, och se mer på din underbara blogg.

Ha det gott
/Maggan

Bossa sagde ...

Nå må jeg bli flinkere til å finne deg. Jeg får ikke opp nye innlegg fra deg. Da får jeg gå en annen vei for å få sagt til deg : Tusen takk foe ALLE hyggelige hilsener til meg. Nå har jeg vært på begge bloggene dine og du har jo så mye nydelig på begge. Koser meg hos deg.
Ha en suuuuper uke.
Klem:I)

AGENT 77 sagde ...

fantastiska handskar, tack för du kikat in,,kram E