onsdag den 22. juli 2009

Gardinophæng - lige da jeg stod og manglede dem




Netop hjemvendt fra en rigtig dejlig lille ferietur til Sverige, glæder jeg mig over alle mine herlige loppefund fra de svenske "loppis".
Dagen inden vi skulle afsted, kørte min mand og jeg rundt til forskellige byggemarkeder fordi jeg manglede nogle klemmer eller lignende til at hænge mine gamle, hvide gardiner op i. Fandt overhovedet intet nogen steder.





Men på et loppis et sted på vej til Småland, nærmest faldt min søn over en hel kasse med disse skønne gamle ophæng!!! Forsynet førte hans fod derhen, det er jeg overbevist om, for det var jo ikke meningen vi skulle købe nogen af de grimme, nye plastik dimser fra byggemarkederne (hvis de ellers havde haft nogen). Det var dem her, vi skulle finde!





Jeg skulle have købt dem alle sammen, hvorfor gjorde jeg ikke det?? Det er jo ikke kun gardiner, de kan bruges til.

Man kan hænge sine fotos, postkort eller andre kønne ting op med et kønt bånd alle vegne.





Ja, her er det stadig min far med sin violin, jeg elsker det billede!





Gardinet jeg fik hængt op er et gammelt pyntelagen med monogram, som jeg også fandt i Sverige. Sammen med et par pudebetræk med broderet monogram fra samme hånd.



mandag den 13. juli 2009

Dukkeseng




Kunne ikke stå for den lille gråmalede dukkeseng, ikke særligt gammel tror jeg, men fin i sin enkelhed.

Putter man så dukken i det gamle linned, bliver det virkelig kært!





Dukkeseng uden pynt.


torsdag den 2. juli 2009

Rosa og hvid



Det blå/hvide er altid et hit her i mit hus, men ligeså charmerende er det rosa/hvide, - både når vi taler om spisestel og alle mulige andre ting.


Købte denne kagestand på et loppemarked med kun 1 fad på (det rosa/hvide). Sødt, men der manglede jo egentlig et fad mere, og så var det jeg huskede at jeg havde et hvidt fad med hul i midten stående bagest i skabet. Og Voila! - så havde jeg en stand med 2 fade! Meget billigt.


Fandt også denne fine brødbakke i rød/hvide pepita-tern. Rigtig fin efter mine begreber.



For nogen tid siden hjembragte jeg denne søde brødbakke, lige til mit blå/hvide humør en søndag morgen.




Sjovt at falde over den samme ting flere gange. Man skal også vide hvad et er, og jeg kan huske min mor havde sådan en slags brødbakke.