mandag den 20. april 2009

Pudebetræk



Fik lavet en del administrativt arbejde igår hvilket for den største del består i at føre varer ind i varekataloget og få ordnet bilag mm. Dernæst at få beskrevet, målt og vejet varerne og tilsidst fotograferet dem. Næste step består i at overføre dem til pirettehuset.dk.



Når jeg når hertil, har jeg jo allerede haft arbejde med at vaske, stryge, rengøre, pletfjerne mm., men som jeg før har sagt er dette et herligt job. At have alle disse skønne ting i hænderne, vende og dreje dem og lægge mærke til alle de flotte detaljer.





onsdag den 1. april 2009

Gamle bøger til dekoration og læseglæde


Gamle, slidte indbundne bøger er smukke at have stående - ikke for mange, men hvis man arrangerer dem i grupper udgør de flotte dekorationer. Jeg finder dem på loppemarkeder, og går efter klassikerne. Dem, jeg gerne selv vil læse eller få mine børn til at læse som en del af deres dannelse, det er så ikke lykkedes så godt endnu.
 
Posted by Picasa
Vi var egentlig så heldige at der fandtes en kæmpereol i huset da vi flyttede ind, og så var det jo bare at gå igang med at samleLige nu er jeg igang med dejlig gen-læsning af Kristin Lavransdatter, som jeg har fået antikvarisk. Den gamle udgave jeg havde, var uindbunden og i 2 meget slidte bind, og dem har jeg ikke noget imod at skifte ud.

PS. Læs bogen og hvis du allerede har læst den, kan den sagtens tåle at blive læst igen. Trust me.