lørdag den 15. november 2008

Rodekasser


Rodekasser på markeder og i genbrugsbutikker råber på at blive endevendt, og der er tit fund at gøre. Idag ledte jeg efter gamle servietringe i sølv i den lokale genbrugsbutik, og fandt ikke umiddelbart nogen. Men i bunden af en kasse med bestik og køkkenredskaber til 1 krone stykket, dukkede disse 2 fine sølvringe op.

For 15 kroner fik jeg: 2 sølv servietringe (egentlig er det dråbefangere til vinflasken, men jeg bruger dem til servietterne), 1 ny bagepensel, en osteskærer uden stålklinge (har jeg selv), en brødkniv, et gammelt lommetørklæde med kniplet kant og et par nye uldne hjemmestrikkede strømper.

fredag den 14. november 2008

Strikket sengetæppe


Utroligt stykke håndarbejde med snoninger, bomber, flæser og jeg ved ikke hvad. Lå under en stak vattæpper og plaider på et af sommerens markeder.

Koster nu kr. 500,- i min netbutik pirettehuset.dk, se links

tirsdag den 11. november 2008

Mærkevarer

Man skal passe på, når man sælger brugte mærkevarer. For man kan TRO man sælger en brugt mærkevare, men det kan så vise sig at være en brugt kopi.
Det var jeg ude for idag. Havde solgt en taske til en dame, som ikke mente den var ægte og derfor ville have pengene tilbage. Det fik hun naturligvis, og det havde hun fået under alle omstændigheder, fordi alle har 14 dages fortrydelsesret ved nethandler iflg. Forbrugerloven.

Det vil være nødvendigt fremover, at beskrive en vare mht. udseende, stand, mål og så videre, sådan som jeg altid mener, at jeg gør, men det vil også være nødvendigt ikke at kalde det "en xx-taske", for jeg kan ikke se forskel på om den er ægte eller ej. Der er helt sikkert nogle tegn på det, men det vil variere fra mærke til mærke, så reelt er det umuligt at bedømme for mig. Der kan gå år, før jeg igen støder på tilsvarende taske, min butik er jo ikke nogen xx-taske butik. Kopisterne er dygtige nu om dage, så jeg vil fremover holde mig til at beskrive, ikke at dømme.

mandag den 10. november 2008

Kernelædertasker er populære



Statistikken i min webshop viser, at flere søger efter kernelædertasker. De var standard equipment på seminarierne i 70érne, og er til at finde endnu. Kvaliteten er god, kernelæder er ikke til at slide op, og det bliver bare smukkere med årene når det får dette gyldent brune skær.

Denne koster kr. 185,- i webshoppen pirettehuset.dk

Endnu en blog!



Det skal fejres, hvordan ved jeg ikke endnu.

Denne blog er dedikeret til visning af fine loppefund, vintage (tøj+tasker f.eks.)og til kreative projekter.

Jeg har længe tænkt på, at lave en blog med et afgrænset tema, så besøgende ved hvad de kan forvente, når de klikker ind på min side. Ikke at jeg vil stoppe mine indlæg på helle pirettes blog. No way.

Jeg har også længe tænkt på, at ville eksperimentere med nye backgrounds, men jeg har ikke turdet at skifte skabelonen ud af frygt for at miste mine indlæg, billeder, links mm. Ved at lave denne nye blog, kan jeg afprøve forskellige gratis designer-backgrounds. Den aktuelle er fra et site, der hedder TheCutestBlogontheBlock.com.